Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Pestobrød
Tilbehør
45 min
Antall porsjoner: 4
Dette brødet fylles med pesto og passer perfekt til supper eller pasta.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 dl siktet hvetemel
2 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
2 ss Helios Olivenolje
1,5 glass Helios Pesto
Bland sammen mel og salt i en bolle.
Løs opp gjæren i fingervarmt vann og bland sammen med melblandingen.
Elt deigen godt, dekk til og la deigen heve på et lunt sted til dobbelt størrelse.
Når deigen er hevet til dobbelt størrelse elter du den lett før du former den til en ball.
La den etterheve i en times tid før du kjevler ut i en firkant.
Smør på litt olivenolje fordel over pestoen.
Rull sammen deigen og del i to på langs.
Legg de to emnene med skjæresiden opp og flett sammentil ett brød.
Pensle litt olivenolje på toppen og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 25-30 minutter
Ingredienser
4 dl siktet hvetemel
2 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios Olivenolje
0,5 ts salt
2 ss Helios Olivenolje
1,5 glass Helios Pesto
Instruksjoner
Bland sammen mel og salt i en bolle.
Løs opp gjæren i fingervarmt vann og bland sammen med melblandingen.
Elt deigen godt, dekk til og la deigen heve på et lunt sted til dobbelt størrelse.
Når deigen er hevet til dobbelt størrelse elter du den lett før du former den til en ball.
La den etterheve i en times tid før du kjevler ut i en firkant.
Smør på litt olivenolje fordel over pestoen.
Rull sammen deigen og del i to på langs.
Legg de to emnene med skjæresiden opp og flett sammentil ett brød.
Pensle litt olivenolje på toppen og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 25-30 minutter
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Grønn Pesto med Basilikum
130 g
Lignende oppskrifter
Kremet cashew dressing
Avokadohummus med sitronjuice
Mandelsmørdressing
Tomat- og mozzarellasalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent