Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Grønnkålpesto
Tilbehør
15 min
Antall porsjoner:
Grønnkål er er fantastisk råvare og kan brukes til så mye, særlig pesto. Server gjerne på litt godt brød ved siden av pastaretten
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
100 g grønnkål
2 håndfull basilikum
1 håndfull persille
8 ss Helios Olivenolje
40 g Helios Cashewnøtter
1 sitron, saften av
2 stk hvitløksfedd, finhakket
1 klype salt
Legg alle ingrediensene over i en blender og
Kjør til ønsket konsistens juster med olivenolje.
Ingredienser
100 g grønnkål
2 håndfull basilikum
1 håndfull persille
8 ss Helios Olivenolje
40 g Helios Cashewnøtter
1 sitron, saften av
2 stk hvitløksfedd, finhakket
1 klype salt
Instruksjoner
Legg alle ingrediensene over i en blender og
Kjør til ønsket konsistens juster med olivenolje.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Cashewnøtter
150 g
Lignende oppskrifter
Kremet cashew dressing
Avokadohummus med sitronjuice
Mandelsmørdressing
Tomat- og mozzarellasalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent