Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sjokolade med karamellkrokan
Dessert
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
100 g mørk sjokolade
2 ss Helios Mandler
1 ss Helios Kokosblomstsukker
1/2 ts smør
Grovhakk mandler.
Ha mandler, smør og kokosblomstsukker i en liten stekepanne på middels varme.
Rør rundt til smøret og sukkeret er smeltet.
Hell over på et bakepapir og la stivne.
Smelt sjokolade over vannbad.
Hakk karamellmandlende i finere biter.
Hell sjokolade over i ei form kledd med folie.
Bruk gjerne ei form som er ca like stor som sjokoladeplaten du bruker.
Strø karamellmandlene over og sett til avkjøling i kjøleskap i minst 30 min.
Ingredienser
100 g mørk sjokolade
2 ss Helios Mandler
1 ss Helios Kokosblomstsukker
1/2 ts smør
Instruksjoner
Grovhakk mandler.
Ha mandler, smør og kokosblomstsukker i en liten stekepanne på middels varme.
Rør rundt til smøret og sukkeret er smeltet.
Hell over på et bakepapir og la stivne.
Smelt sjokolade over vannbad.
Hakk karamellmandlende i finere biter.
Hell sjokolade over i ei form kledd med folie.
Bruk gjerne ei form som er ca like stor som sjokoladeplaten du bruker.
Strø karamellmandlene over og sett til avkjøling i kjøleskap i minst 30 min.
Relaterte produkter
Helios Mandler
150 g
Helios Kokosblomstsukker
300 g
Lignende oppskrifter
Bananis på pinne
Kokosblomst-popcorn
Raw brownies kuler
Kanelkuler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent