Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Raw brownies kuler
Snacks
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
2,5 dl Helios Dadler
1 dl Helios Solsikkekjerner
1 dl Helios Valnøtter
3 ss kakao
1 ss Helios Vaniljepulver
1 klype Helios Himalayasalt
1 ts Helios Kokosolje
Legg dadlene i bløt dersom de er harde.
Gjerne kaldt vann over natten, eller i lunket vann i 15-30 minutter.
Hell så av vannet og ha dadlene (uten sten) i en foodprosessor med kniver.
Kjør dadlene til de er en jevn masse.
Ha i solsikkekjerner, valnøtter, kakao, vaniljesukker og salt.
Kjør til alt er en jevn masse, og ha så i kokosoljen til slutt.
Bland godt.
Form kuler av 1 ss masse og sett i muffinsformer.
La kulene avkjøle 30 min i kjøleskap slik at de får satt seg før servering.
Oppbevares kjølig i inntil 1 uke, i fryseren i opptil 2 måneder.
Ingredienser
2,5 dl Helios Dadler
1 dl Helios Solsikkekjerner
1 dl Helios Valnøtter
3 ss kakao
1 ss Helios Vaniljepulver
1 klype Helios Himalayasalt
1 ts Helios Kokosolje
Instruksjoner
Legg dadlene i bløt dersom de er harde.
Gjerne kaldt vann over natten, eller i lunket vann i 15-30 minutter.
Hell så av vannet og ha dadlene (uten sten) i en foodprosessor med kniver.
Kjør dadlene til de er en jevn masse.
Ha i solsikkekjerner, valnøtter, kakao, vaniljesukker og salt.
Kjør til alt er en jevn masse, og ha så i kokosoljen til slutt.
Bland godt.
Form kuler av 1 ss masse og sett i muffinsformer.
La kulene avkjøle 30 min i kjøleskap slik at de får satt seg før servering.
Oppbevares kjølig i inntil 1 uke, i fryseren i opptil 2 måneder.
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Valnøtter
100 g
Helios Dadler
150 g
Lignende oppskrifter
Bananis på pinne
Kokosblomst-popcorn
Sjokolade med karamellkrokan
Kanelkuler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent