Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokosblomst-popcorn
Snacks
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 ts Helios Kokosolje
3 ss popcornkjerner
4 ss Helios kokosblomstsukker
Nykvernet salt
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
Smelt kokosolje i ei gryte på medium-høy varme.
Min plate går fra 1-14, og jeg popper popcorn på 11.
Pass på at du har et lokk som passer til gryta.
Ha i popcornkjerner og legg på lokk.
Rist litt fram og tilbake på gryta et par gangar mens du venter på at poppinga skal starte.
Dette for å unngå at kjernene brenner seg fast.
Når poppinga starter lar du gryta stå i ro til det er 2-3 sek mellom poppinga, da tar du gryta vekk fra varmen.
Følg med hele tiden.
Fordel popcorn utover bakepapiret og strø kokosblomstsukker over.
Sett brettet midt i stekeovnen og la stå i ca 5 min, til sukkeret har smeltet litt.
Rør med ei tresleiv og hell over i ei skål.
Ha nykvernet salt over popcornet og nyt!
Ingredienser
1 ts Helios Kokosolje
3 ss popcornkjerner
4 ss Helios kokosblomstsukker
Nykvernet salt
Instruksjoner
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
Smelt kokosolje i ei gryte på medium-høy varme.
Min plate går fra 1-14, og jeg popper popcorn på 11.
Pass på at du har et lokk som passer til gryta.
Ha i popcornkjerner og legg på lokk.
Rist litt fram og tilbake på gryta et par gangar mens du venter på at poppinga skal starte.
Dette for å unngå at kjernene brenner seg fast.
Når poppinga starter lar du gryta stå i ro til det er 2-3 sek mellom poppinga, da tar du gryta vekk fra varmen.
Følg med hele tiden.
Fordel popcorn utover bakepapiret og strø kokosblomstsukker over.
Sett brettet midt i stekeovnen og la stå i ca 5 min, til sukkeret har smeltet litt.
Rør med ei tresleiv og hell over i ei skål.
Ha nykvernet salt over popcornet og nyt!
Relaterte produkter
Helios Kokosblomstsukker
300 g
Lignende oppskrifter
Bananis på pinne
Sjokolade med karamellkrokan
Raw brownies kuler
Kanelkuler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent