Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kanelkuler
Snacks
>60 min
Antall porsjoner: 12
Oppskriftskreatør:
Erle Linnea Fevåg / @lillelinnea.com
Ingredienser
Instruksjoner
150 g Helios Mandler
2 ss strøkne Helios Ceylon kanel
1 ss Helios Extra virgin kokosolje
1 ss smøremyk rapskokos
3 ts Helios Agavesirup
Litt salt
Bløtlegg mandlene i en bakebolle i et par timer.
Når mandlene er klare heller du av vannet og fordeler mandlene utover et bakepapirkledt stekebrett.
Ovnsbak mandlene forsiktig på 100 grader i 30 minutter.
Hell de varme mandlene i en kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene.
Kjør blandingen så lenge at oljen fra mandlene begynner å skille seg ut så deigen blir litt mere klissete.
Form runde kuler.
Ingredienser
150 g Helios Mandler
2 ss strøkne Helios Ceylon kanel
1 ss Helios Extra virgin kokosolje
1 ss smøremyk rapskokos
3 ts Helios Agavesirup
Litt salt
Instruksjoner
Bløtlegg mandlene i en bakebolle i et par timer.
Når mandlene er klare heller du av vannet og fordeler mandlene utover et bakepapirkledt stekebrett.
Ovnsbak mandlene forsiktig på 100 grader i 30 minutter.
Hell de varme mandlene i en kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene.
Kjør blandingen så lenge at oljen fra mandlene begynner å skille seg ut så deigen blir litt mere klissete.
Form runde kuler.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Mandler
150 g
Lignende oppskrifter
Bananis på pinne
Kokosblomst-popcorn
Sjokolade med karamellkrokan
Raw brownies kuler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent