Denne vakre sommersalaten blir garantert en stor favoritt! Kombinasjonen av fersken, mozzarella, chili og mynte er skikkelig digg. Ekstra godt blir det når det toppes med lønnesirup og sitron.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
3 stk fersken i båter
1 stk økologisk sitron, saften av
2 ss Helios Lønnesirup
1 potte fersk mynte
1 stk chili, finhakket
1 pakke fersk mozzarella
Vask, rens og del fersken i båter.
Grill båtene raskt på begge sider til de er gylne.
Bland sammen sirup, finhakket chili og sitronsaft
Legg de grillede ferskenbåtene på et fat.
Topp med revet, fersk mozzarella, mynte og chilisirup.
Ingredienser
3 stk fersken i båter
1 stk økologisk sitron, saften av
2 ss Helios Lønnesirup
1 potte fersk mynte
1 stk chili, finhakket
1 pakke fersk mozzarella
Instruksjoner
Vask, rens og del fersken i båter.
Grill båtene raskt på begge sider til de er gylne.
Bland sammen sirup, finhakket chili og sitronsaft
Legg de grillede ferskenbåtene på et fat.
Topp med revet, fersk mozzarella, mynte og chilisirup.