Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Nudelsalat
Salat
30 min
Antall porsjoner: 2
Asiatisk nudelsalat går raskt å lage, men den blir ekstra deilig om den får ligge og godgjøre seg en stund i marinaden før den serveres.
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Salat
0,25 hodekål
1,5 gulrot
1 søtpaprika
50 g Helios Cashewnøtter
2 vårløk
0,5 chili
0,5 potte koriander
Dressing
2 ss Helios Rapsolje
3 ss Helios Tamari japansk soyasaus
2 ss sesamolje
1 ss kokossukker
0,5 lime
1 fedd hvitløk
20 g ingefær
Tilbehør
ca. 200 g nudler
1 ss Helios Sesamfrø
Rens og skyll hodekål, søtpaprika, vårløk og chili og skrell gulrot.
Hakk kål i så tynne strimler som mulig og kutt søtpaprika og gulrot i staver.
Finhakk chili og hakk vårløk i ringer.
Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en bolle.
Klem over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til dressingen.
Bland deretter sammen grønnsaker og dressing.
Miks godt
Kok nudler som anvist på pakningen.
Tørrist cashewnøtter raskt på høy varme i en stekepanne til nøttene har fått farge.
Server salat med nudler.
Topp med fersk koriander, cashewnøtter og sesamfrø.
Ingredienser
Salat
0,25 hodekål
1,5 gulrot
1 søtpaprika
50 g Helios Cashewnøtter
2 vårløk
0,5 chili
0,5 potte koriander
Dressing
2 ss Helios Rapsolje
3 ss Helios Tamari japansk soyasaus
2 ss sesamolje
1 ss kokossukker
0,5 lime
1 fedd hvitløk
20 g ingefær
Tilbehør
ca. 200 g nudler
1 ss Helios Sesamfrø
Instruksjoner
Rens og skyll hodekål, søtpaprika, vårløk og chili og skrell gulrot.
Hakk kål i så tynne strimler som mulig og kutt søtpaprika og gulrot i staver.
Finhakk chili og hakk vårløk i ringer.
Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en bolle.
Klem over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til dressingen.
Bland deretter sammen grønnsaker og dressing.
Miks godt
Kok nudler som anvist på pakningen.
Tørrist cashewnøtter raskt på høy varme i en stekepanne til nøttene har fått farge.
Server salat med nudler.
Topp med fersk koriander, cashewnøtter og sesamfrø.
Relaterte produkter
Helios Soyasaus Tamari
250 ml
Helios Cashewnøtter
150 g
Lignende oppskrifter
Sommersalat med grillede fersken
En grønn salat med nøtter
Pastasalat med grillet squash
Tomat- og mozzarellasalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent