Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Halloumisalat
Salat
15 min
Antall porsjoner:
Supegod salat med halloumiost som er ekstra mettende. Den perfekte vegetarsalat.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 pose med salatmiks
2 håndfulle Helios Valnøtter
6 reddiker, i tynne skiver
300 g cherrytomater, delt i to
1/2 stk rødløk, i tynne skiver
1 potte bladpersille
1 pakke halloumi ost
Dressing
3 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Eplecidereddik
1 chili, finhhakket
4 ss sitronsaft
Vask rens og kutt det grønne.
Bland sammen salatmiks, valnøttter, reddikskiver, rødløk, cherrytomater, bladpersille i en stor bolle.
Finhakk chili og legg over på et glass sammen med olivenolje, eplecidereddik og sitronsaft. Rist godt.
Varm litt olivenolje i en stekepanne og del halloumiosten i skiver, stek til den er gyllen, noen minutter på hver side.
Bland sammen salat og dressing, legg over på serveringsfat og topp med stekt halloumiost.
Ingredienser
1 pose med salatmiks
2 håndfulle Helios Valnøtter
6 reddiker, i tynne skiver
300 g cherrytomater, delt i to
1/2 stk rødløk, i tynne skiver
1 potte bladpersille
1 pakke halloumi ost
Dressing
3 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Eplecidereddik
1 chili, finhhakket
4 ss sitronsaft
Instruksjoner
Vask rens og kutt det grønne.
Bland sammen salatmiks, valnøttter, reddikskiver, rødløk, cherrytomater, bladpersille i en stor bolle.
Finhakk chili og legg over på et glass sammen med olivenolje, eplecidereddik og sitronsaft. Rist godt.
Varm litt olivenolje i en stekepanne og del halloumiosten i skiver, stek til den er gyllen, noen minutter på hver side.
Bland sammen salat og dressing, legg over på serveringsfat og topp med stekt halloumiost.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Valnøtter
100 g
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Eplecidereddik
330 ml
Lignende oppskrifter
Sommersalat med grillede fersken
En grønn salat med nøtter
Pastasalat med grillet squash
Tomat- og mozzarellasalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent