Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kremet pasta med sopp
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Nydelig pastarett som smaker ekstra godt toppet med parmesan og persille.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
300 g Helios Spaghetti
3 dl matfløte
250 g aromasopp
2 ss smør
1/2 stk gul løk
2 fedd hvitløk
2 håndfull persille
salt og pepper etter smak
Til servering
Godt brød og parmesan
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet men ta vare på litt av vannet til sausen.
Bland den ferdigkokte pastaen med litt olje slik at den ikke klistrer seg sammen.
Skjær soppen i tynne skiver, legg over i en varm stekepanne og la det ligge noen minutter før du tilsetter smør, finhakket løk og hvitløk.
Surr litt i pannen før du tilsetter fløte, salt og pepper.
La det småkoke på svak varme til fløten har tyknet.
Juster med litt av pastavannet du tok vare på.
Rør tilslutt inn pasta og grovhakket persille.
Topp med revet parmesan og server med ett godt brød til.
Ingredienser
300 g Helios Spaghetti
3 dl matfløte
250 g aromasopp
2 ss smør
1/2 stk gul løk
2 fedd hvitløk
2 håndfull persille
salt og pepper etter smak
Til servering
Godt brød og parmesan
Instruksjoner
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet men ta vare på litt av vannet til sausen.
Bland den ferdigkokte pastaen med litt olje slik at den ikke klistrer seg sammen.
Skjær soppen i tynne skiver, legg over i en varm stekepanne og la det ligge noen minutter før du tilsetter smør, finhakket løk og hvitløk.
Surr litt i pannen før du tilsetter fløte, salt og pepper.
La det småkoke på svak varme til fløten har tyknet.
Juster med litt av pastavannet du tok vare på.
Rør tilslutt inn pasta og grovhakket persille.
Topp med revet parmesan og server med ett godt brød til.
Lignende oppskrifter
One pan pasta
Pizza Margarita
Speltpizza med chevre og pesto
Pizzabaguette med pesto
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent