Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Superenkel tomatsuppe
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
En superenkel tomatsuppe med gratinerte rugbrød med ost og urter.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon
Ingredienser
Instruksjoner
2 ss Helios Olivenolje
4 gulrøtter, grovhakket
1/2 gul løk, grovhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
9 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 boks Helios Hakkede Tomater
1 boks Helios Kikerter
4-5 skiver Helios Rugbrød
God parmesan
Persille og Helios Kokosmelk til topping
Vask og rens det grønne.
Varm olivenolje i en gryte og tilsett gulrøtter, løk og hvitløk.
La det surre til de er møre.
Så tilsetter du hakkede tomater og buljong og lar det småkoke i 15-20 minutter.
Smak eventuellt til med pepper hvis du ønsker det.
Imens suppen putrer fordeler du parmesan over rugbrødskivene og steker raskt i ovnen til osten er gyllen og sprø.
Kjør suppen til ønsket konsistens i en kjøkkenmaskin eller stavmikser.
Hell tilbake i kjelen og tilsett kikerter som er tilberedt etter anvisning på pakken.
Varm opp til kikertene er ferdige og fordel i serveringsboller.
Topp med grovhakket persille og kokosmelk og nyt sammen med rugbrød.
Ingredienser
2 ss Helios Olivenolje
4 gulrøtter, grovhakket
1/2 gul løk, grovhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
9 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 boks Helios Hakkede Tomater
1 boks Helios Kikerter
4-5 skiver Helios Rugbrød
God parmesan
Persille og Helios Kokosmelk til topping
Instruksjoner
Vask og rens det grønne.
Varm olivenolje i en gryte og tilsett gulrøtter, løk og hvitløk.
La det surre til de er møre.
Så tilsetter du hakkede tomater og buljong og lar det småkoke i 15-20 minutter.
Smak eventuellt til med pepper hvis du ønsker det.
Imens suppen putrer fordeler du parmesan over rugbrødskivene og steker raskt i ovnen til osten er gyllen og sprø.
Kjør suppen til ønsket konsistens i en kjøkkenmaskin eller stavmikser.
Hell tilbake i kjelen og tilsett kikerter som er tilberedt etter anvisning på pakken.
Varm opp til kikertene er ferdige og fordel i serveringsboller.
Topp med grovhakket persille og kokosmelk og nyt sammen med rugbrød.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Tomater Hakkede
400 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Helios Rugbrød Skivet
500 g
Lignende oppskrifter
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
One pan pasta
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent