Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Daal med kokosmelk og mangochutney
Hovedrett
60 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / Miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Daal
120 g røde linser
0,5 løk
2 fedd hvitløk
0,5 chili
5 g ingefær
1 ss Helios Rapsolje
1 ts Helios Urtesalt
0,25 ts cayennepepper
1 ts garam masala
1 ts Helios Spisskummen
0,5 ts Helios Gurkemeie
0,5 ts Helios Paprikapulver
3 store tomater
3 dl vann
2 dl Helios Kokosmelk
0,5 lime
Tilbehør
4 ss mangochutney
4 ss yoghurt naturell
2 porsjoner Helios Basmatiris
2 naanbrød
Kok ris som anvist på pakken.
Fortsett med daalen mens risen koker.
Grovhakk tomater og legg dem til side.
Finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili og stek det hele blankt i litt olje.
Tilsett krydder og tomater og stek videre i omlag ett minutt.
Tilsett vann, kokosmelk og linser og kok opp.
La det hele koke til linsene er møre, 15-20 minutter, og smak til med lime.
Server daal med mango chutney, yoghurt, ris og naanbrød.
Ingredienser
Daal
120 g røde linser
0,5 løk
2 fedd hvitløk
0,5 chili
5 g ingefær
1 ss Helios Rapsolje
1 ts Helios Urtesalt
0,25 ts cayennepepper
1 ts garam masala
1 ts Helios Spisskummen
0,5 ts Helios Gurkemeie
0,5 ts Helios Paprikapulver
3 store tomater
3 dl vann
2 dl Helios Kokosmelk
0,5 lime
Tilbehør
4 ss mangochutney
4 ss yoghurt naturell
2 porsjoner Helios Basmatiris
2 naanbrød
Instruksjoner
Kok ris som anvist på pakken.
Fortsett med daalen mens risen koker.
Grovhakk tomater og legg dem til side.
Finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili og stek det hele blankt i litt olje.
Tilsett krydder og tomater og stek videre i omlag ett minutt.
Tilsett vann, kokosmelk og linser og kok opp.
La det hele koke til linsene er møre, 15-20 minutter, og smak til med lime.
Server daal med mango chutney, yoghurt, ris og naanbrød.
Relaterte produkter
Helios Paprikapulver
28 g
Helios Gurkemeie
25 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
One pan pasta
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent