Lager du marsipanen selv har du full kontroll på råvarene, i tillegg til at det smaker utrolig godt! Du kan like gjerne lage en stor porsjon når du først er i gang, og la hele familien være med å trille og forme.
Oppskriftskreatør: Caroline Schjærve
6 dl finmalte, skoldede Helios mandler
2 dl Helios Rårørsukker
1-3 rå eggehviter av økologiske egg (antallet kommer an på eggenes størrelse)
Sjokolade, nøtter, frukt, bær og/eller godis til pynt
Bland sammen mandler og melis og ha i en og en eggehvite av gangen.
Du skal få en tykk, sammenhengende masse som er lett å jobbe med.
Sett marsipanen kaldt en liten stund, så er den lettere å forme.
Trill ut kuler, form pølser eller trykk ut figurer.
Sett disse i fryseren i 15 minutter før du pynter med smeltet sjokolade, nøtter, tørket frukt, godis, eller noe annet du har lyst på.
Ingredienser
6 dl finmalte, skoldede Helios mandler
2 dl Helios Rårørsukker
1-3 rå eggehviter av økologiske egg (antallet kommer an på eggenes størrelse)
Sjokolade, nøtter, frukt, bær og/eller godis til pynt
Instruksjoner
Bland sammen mandler og melis og ha i en og en eggehvite av gangen.
Du skal få en tykk, sammenhengende masse som er lett å jobbe med.
Sett marsipanen kaldt en liten stund, så er den lettere å forme.
Trill ut kuler, form pølser eller trykk ut figurer.
Sett disse i fryseren i 15 minutter før du pynter med smeltet sjokolade, nøtter, tørket frukt, godis, eller noe annet du har lyst på.