En forfriskende avslutning på ett hvert måltid og ett godt alternativ til dessert. Denne varianten er smaksatt med ananasjuice, eple, ingefær, kanel og vaniljesukker.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
2 økologiske sitroner
1 rødt eple
2 ss revet ingefær
1 ss sukker
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Vaniljepulver
Helios Ananasjuice etter smak
Isbiter
Fjern skall, frø og det hvite fra sitronene, rens eple og del i terninger. Riv ingefæren.
Legg i en blender sammen med sukker, kanel, vaniljepulver og isbiter.
Kjør til alt er godt blandet, sil blandingen.
Server med ananasjuice etter smak.
Smak deg frem med sukker og krydder.
Ingredienser
2 økologiske sitroner
1 rødt eple
2 ss revet ingefær
1 ss sukker
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Vaniljepulver
Helios Ananasjuice etter smak
Isbiter
Instruksjoner
Fjern skall, frø og det hvite fra sitronene, rens eple og del i terninger. Riv ingefæren.
Legg i en blender sammen med sukker, kanel, vaniljepulver og isbiter.