Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Peanøttkjeks med sjokolade
Dessert
30 min
Antall porsjoner:
Peanøttkjeks er alltid populært og pynter du med sjokolade blir de enda bedre.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
200 g økologisk myk smør
200 g Helios Lyst Rårørsukker
2 økologiske egg
2 ts vaniljeekstrakt
250 g Helios Peanøttsmør
350 g Helios Siktet Speltmel
1 ts natron
200 g mørk økologisk sjokolade
Forvarm ovnen til 200 grader
Rør romtemperet smør og sukker hvitt.
Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt imellom.
Så tilsetter du vaniljeekstrakt og peanøttsmøret.
Bland det tørre i en egen bolle og bland godt sammen med det andre.
Kle ett stekebrett med bakepapir for bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet.
Du får plass til ca 12-14 pr. brett.
Trykk de lett ned og stek i 10-12 minutter til de så vidt har fått litt farge.
La de avkjøles på rist.
Når kakene er avkjølt smelter du sjokoladen over ett vannbad.
Bruk sjokoladen og pynt som du ønsker.
Ingredienser
200 g økologisk myk smør
200 g Helios Lyst Rårørsukker
2 økologiske egg
2 ts vaniljeekstrakt
250 g Helios Peanøttsmør
350 g Helios Siktet Speltmel
1 ts natron
200 g mørk økologisk sjokolade
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 200 grader
Rør romtemperet smør og sukker hvitt.
Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt imellom.
Så tilsetter du vaniljeekstrakt og peanøttsmøret.
Bland det tørre i en egen bolle og bland godt sammen med det andre.
Kle ett stekebrett med bakepapir for bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet.
Du får plass til ca 12-14 pr. brett.
Trykk de lett ned og stek i 10-12 minutter til de så vidt har fått litt farge.
La de avkjøles på rist.
Når kakene er avkjølt smelter du sjokoladen over ett vannbad.
Bruk sjokoladen og pynt som du ønsker.
Relaterte produkter
Helios Siktet Spelt
1 kg
Helios Peanøttsmør Grovt u/salt
250 g
Lignende oppskrifter
Vafler med lune bær
Mangodessert med kokoskrem
Peanøttsmørboller med dadler
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent