Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Eggedosis med sjokolade- og hasselnøttstrø
Snacks
15 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / Miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 egg
4 ss Helios Rårørsukker
0,5 ss nypresset appelsinjuice
20 g mørk sjokolade
20 g Helios Hasselnøtter
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Eggedosisen bør piskes i minst 5 minutter for å bli stiv, men man kan gjerne piske den i godt og vel det dobbelte for å få en ekstra stiv eggedosis.
Finhakk sjokolade og nøtter.
Vend inn appelsinjuice i eggedosisen og topp med nøtter og sjokolade rett før servering.
Ingredienser
4 egg
4 ss Helios Rårørsukker
0,5 ss nypresset appelsinjuice
20 g mørk sjokolade
20 g Helios Hasselnøtter
Instruksjoner
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Eggedosisen bør piskes i minst 5 minutter for å bli stiv, men man kan gjerne piske den i godt og vel det dobbelte for å få en ekstra stiv eggedosis.
Finhakk sjokolade og nøtter.
Vend inn appelsinjuice i eggedosisen og topp med nøtter og sjokolade rett før servering.
Relaterte produkter
Helios Hasselnøtter
150 g
Lignende oppskrifter
Vafler med lune bær
Mangodessert med kokoskrem
Peanøttsmørboller med dadler
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent