Saftige, enkle og gode bananmuffins med peanøttsmør og sjokolade. Har du noen overmodne bananer er det ingen tvil om hva du skal lage!
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
2,5 modne bananer
2 stk egg
50 g honning
2 ss melk
200 g Helios peanøttsmør
50 g hvetemel
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade
Forvarm ovnen til 180 grader.
Mos bananene. I en bolle pisker du lett sammen eggene og tilsetter melk. Bland så eggene og melken sammen med bananene. Tilsett honning. Til slutt blander du inn peanøttsmøret.
2. I en bolle blander du sammen hvetemel, bakepulver, kanel og vaniljesukker. Tilsett bananblandingen og rør sammen. Del sjokoladen i mindre biter og bland inn i deigen.
3. Fordel deigen i muffinsformer og stek midt ovnen i ca 15-20 minutter til de er godt stekt. Avkjøl på rist og nyt!
Ingredienser
2,5 modne bananer
2 stk egg
50 g honning
2 ss melk
200 g Helios peanøttsmør
50 g hvetemel
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Mos bananene. I en bolle pisker du lett sammen eggene og tilsetter melk. Bland så eggene og melken sammen med bananene. Tilsett honning. Til slutt blander du inn peanøttsmøret.
2. I en bolle blander du sammen hvetemel, bakepulver, kanel og vaniljesukker. Tilsett bananblandingen og rør sammen. Del sjokoladen i mindre biter og bland inn i deigen.
3. Fordel deigen i muffinsformer og stek midt ovnen i ca 15-20 minutter til de er godt stekt. Avkjøl på rist og nyt!